top of page
Zoeken

De Sprookjesachtige Trouwlocaties van Nederland: Waar Dromen Uitkomen

Bijgewerkt op: 2 nov. 2023


  1. kies een Passende Locatie

De locatie van je 21 diner speelt een grote rol in de sfeer en het succes van de avond. Overweeg of je thuis wilt vieren, in een restaurant of op een andere speciale locatie. Zorg ervoor dat de ruimte groot genoeg is voor het aantal gasten dat je verwacht.

2. Stel een Gastenlijst Samen

Kies zorgvuldig wie je uitnodigt voor je 21 diner. Het is een intieme gelegenheid, dus nodig mensen uit die dicht bij je staan en met wie je graag deze mijlpaal wilt delen.

3. Kies een Thema (optioneel)

Een thema kan een extra leuke twist geven aan je 21 diner. Of het nu een kleurenschema is, een dresscode of een ander creatief idee, het toevoegen van een thema kan de avond nog specialer maken.

4. Creëer een Heerlijk Menu

Het eten is een belangrijk onderdeel van elke dinerbijeenkomst. Kies gerechten die bij je smaak en die van je gasten passen. Overweeg ook eventuele dieetwensen van je gasten.

5. Plan Entertainment

Naast goed eten


en gezelschap, is het leuk om wat vormen van entertainment te bieden. Denk aan muziek, een quiz, of zelfs een kleine speech om de avond extra speciaal te maken.

6. Voeg een Fotobooth Toe aan de Feestvreugde

Wil je de herinneringen aan deze bijzondere avond tastbaar maken? Overweeg dan om een fotobooth toe te voegen aan je 21 diner. Gasten kunnen hiermee leuke en gekke foto's maken die ze als aandenken kunnen meenemen. Het is een geweldige manier om de sfeer licht en speels te houden.

7. Bedank Je Gasten

Vergeet niet om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Een klein bedankje, zoals een persoonlijk kaartje of een klein cadeautje, zal zeker gewaardeerd worden.

8. Geniet Volop van de Avond

Last but not least, vergeet niet om zelf te genieten van deze speciale avond. Het is een viering van jou en de mooie momenten die nog gaan komen.

Met deze tips ben je goed op weg naar het organiseren van een onvergetelijk 21 diner. Proost op een geweldige avond en op een nieuwe fase in je leven!
is een van de meest bijzondere momenten van je leven en verdient een setting die net zo betoverend is als de liefde die jullie delen. Gelukkig bie


dt Nederland een schat aan adembenemende trouwlocaties, van historische kastelen tot idyllische tuinen. Hier zijn enkele van de mooiste trouwlocaties in Nederland die je dromen laten uitkomen.


1. Kasteel de Haar - Utrecht

Dit majestueuze kasteel, gelegen te midden van prachtige tuinen, is als een sprookje dat tot leven komt. Met zijn gotische torens en weelderige interieurs, biedt Kasteel de Haar een betoverende setting voor een sprookjeshuwelijk.

2. Landgoed Duin & Kruidberg - Noord-Holland

Omringd door een


uitgestrekt park en gelegen in het adembenemende Nationaal Park Zuid-Kennemerland, is Landgoed Duin & Kruidberg een oase van rust en schoonheid. De stijlvolle zalen en tuinen vormen de perfecte achtergrond voor een elegante trouwerij.

3. Kasteel Heeswijk - Noord-Brabant

Met zijn eeuwenoude geschiedenis en imposante architectuur biedt Kasteel Heeswijk een romantische ambiance die doordrenkt is met charme en grandeur. De prachtige tuinen en binnenruimtes zi


jn ideaal voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

4. Orangerie Elswout - Noord-Holland

Orangerie Elswout, gelegen op het historische landgoed Elswout, is een plek waar elegantie en natuur samenkomen. De glazen serre, omringd door weelderige tuinen, biedt een betoverend decor voor een intieme en romantische ceremonie.

5. Kasteel Montfoort - Utrecht

Dit charmante kasteel, gelegen aan de pittoreske Hollandse IJssel, straalt een warme en authentieke sfeer uit. Met zijn karakteristieke zalen en prachtige binnenplaats is Kasteel Montfoort een ideale locatie voor een betoverende trouwerij.

6. De Winkel van Sinkel - Utrecht

Voor een meer stedelijke en eigentijdse trouwlocatie is De Winkel van Sinkel in hartje Utrecht een uitstekende keuze. Met zijn historische architectuur en chique interieur biedt deze locatie een uniek decor voor een trendy en onvergetelijke trouwdag.

7. Kas


teel Amerongen - Utrecht

Dit statige kasteel, omringd door prachtige tuinen en gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug, ademt geschiedenis en allure. Kasteel Amerongen biedt een schitterende omgeving voor een klassieke en romantische trouwerij.

Of je nu droomt van een sprookjeshuwelijk in een kasteel, een intieme ceremonie in een orangerie, of een trendy feest in een stedelijke locatie, Nederland heeft voor elk bruidspaar de perfecte trouwlocatie. Laat deze betoverende plekken je inspireren en maak van je trouwdag een onvergetelijk avontuur in de prachtige omgeving van Nederland


bottom of page