top of page
Zoeken

PhotoBooth of Fotohokje huren. Waarom eigenlijk?

Allereerst wil ik mij voorstellen. Ik ben Eduard Geurtsen de mede eigenaar van The Memory Makers, verhuur in PhotoBooths / Fotohokjes. Wij zijn dit bedrijf begonnen om onze klanten op zijn of haar evenement een onvergetelijke ervaring mee te geven voor hunzelf en hun gasten. Het idee ontstond op een bruiloft waar een PhotoBooth / Fotohokje aanwezig was. Hoe mooi zou het zijn om bij evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten een PhotoBooth / Fotohokje te leveren en gasten blij te maken.


Ik zal gelijk een kort antwoord op geven op mijn titel en verder in mijn blog het antwoord nog verder toelichten. Het huren van een PhotoBooth biedt tal van voordelen en is een geweldige toevoeging aan evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten en ga zo maar door.


Deze punten wil ik hieronder graag toelichten zodat voor jou duidelijk is waarom een PhotoBooth te huren en vooral bij The Memory Makers.


  • Vermaak plezier

Een PhotoBooth of Fotohokje biedt tal van voordelen en is een geweldige toevoeging voor jouw evenement, bruiloft of bedrijfsfeest. En al helemaal als je dit doet bij The Memory Makers. Gasten kunnen grappige poses aannemen, gekke gezichte trekken en leuke herinneringen creëren. De standaard mee geleverde fotoprops geeft gasten extra vermaak en plezier. Op jouw evenement wil jij natuurlijk dat gasten vooral plezier hebben. Dan is een PhotoBooth van The Memory Makers een goede toevoeging.


  • Interactie en sociale verbinding

Een PhotoBooth of Fotohokje fungeert als een ijsbreker en bevordert de interactie tussen gasten. Dit heb ik zelf mogen ervaren op verschillende bruiloften. Ik heb ook bruiloften mee gemaakt waar geen PhotoBooth of Fotohokje aanwezig was. Ik vind dit zelf een erg gemis. Voor uw evenement helpt het om uw gasten nieuwe mensen te laten leren kennen en om bestaande banden te onderhouden of te versterken.


  • Onvergetelijke herinneringen

Een PhotoBooth legt speciale momenten vast en creëert tastbare herinneringen. Gasten kunnen direct foto's uitprinten en zijn binnen enkele seconden in bezit. Op bruiloften of evenementen zie ik vaak lachende gezichten om de PhotoBooth of Fotohokje heen. Dit doet mij goed. De foto's die gasten mee nemen naar huis dienst als tastbare herinneringen en kunnen oneindig lang bewaart worden.


  • Personalisatie en aanpassing

PhotoBooths of fotohokjes maken een foto. Vervolgens komt en een fotostrip uit een professionele fotoprinter. Deze fotostrip kan helemaal gepersonaliseerd worden en aangepast worden. De klant kan aangeven op welk formaat de foto afgedrukt moet worden en of er een logo, naam of andere afbeelding op de fotostrip moet komen. Super leuk toch?


  • Marketing en branding

Het huren van een PhotoBooth of Fotohokje op een bedrijfsevenement geeft een mooie kans om jouw merk te promoten. Je kunt je bedrijfsnaam, product of slogan plaatsen op de fotostrip. Wat ik de laatste tijd veel zie is dat mensen foto's plaatsen van foto strips op hun social media zoals Instagram, Facebook en Twitter. Dit promoot jouw bedrijf, merk of product. Verder geeft het een positieve ervaring voor de gasten op jouw bedrijfsevenement.


  • Veelzijdigheid

PhotoBooths of Fotohokjes zijn geschikt voor verschillende soorten evenementen. Bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsevenementen, jubileums en nog veel meer. Per evenement zijn er ook allerlei soorten fotoprops verkrijgbaar bij The Memory Makers


Camera in de PhotoBooth of Fotohokje

In PhotoBooths of fotohokjes zit een groot verschil. In de één zit ene losse tablet of telefoon en in de ander een professionele spiegelreflexcamera. Beide varianten heb ik al mee gemaakt op bruiloften. Mijn mening is dat met een populaire spiegelreflexcamera de foto's op de foto strips veel beter van kwaliteit zijn.

Printer in de FotoBooth of Fotohokje

Er zit een groot verschil in printers welke in de PhotoBooth verwerkt is. Toen wij voor ons bedrijf een printer gingen uitkiezen, werd tegen ons verteld dat we maar de wat goedkopere printer moesten nemen want de afdruksnelheid was hiervan veel lager. En de duurdere printer was ook even niet op voorraad maar die zal wel veel sneller zijn met afdrukken. De medewerker waar wij onze producten inkochten, vertelde ons, ik zou voor de printer gaan welke lang erover doet om de foto's af te drukken. Zo kost het je weinig papier en inkt. Want gasten kunnen dan minder afdrukken. Hier zijn we dus niet voor gegaan want bij The Memory Makers leveren wij alleen hoogwaardig kwaliteit en willen we voor snelle afdrukken gaan en kwaliteit gaan. Wij hebben gewacht tot de snelle printer beschikbaar kwam om zo onze klanten de beste ervaringen mee te geven.Beste PhotoBooth verhuur

Wij gaan voor kwaliteit en alles moet goed zijn. Wij komen de PhotoBooth zelf leveren en afstellen. Wij gaan alleen voor perfect en het hoogst haalbare kwaliteit.

Comments


bottom of page